Leefstijl / afvallen


JeZelfinBeweging biedt coaching voor mensen die een gezonde leefstijl willen ontwikkelen en/of een gezond lichaamsgewicht willen bereiken.
Je kunt een traject leefstijlverandering volgen (met o.a. voedings- en bewegingsanalyse, meetmomenten, adviezen en inzicht t.a.v. je leefstijl) of Mindful Afvallen (gericht op achterliggende oorzaken van ongezond gewicht, ontwikkelen van gezond eetgedrag en meer tevredenheid met jezelf).

 
Blijvend veranderen van je leefstijl en eetgewoonten kan moeilijk in een korte tijd bereikt worden. Vaak zijn gewoonten jarenlang ingesleten. Het veranderen hiervan gaat stap voor stap en met vallen en opstaan. Dit maakt het soms lastig om gemotiveerd te blijven om vol te houden en vertrouwen te houden dat jij op de goede weg bent. Dit is waar jeZelfinBeweging jou kan helpen. De focus ligt bij de coaching door jeZelfinBeweging niet alleen op wat je eet maar ook op waarom je eet. Door de inzet van oefeningen en bewustwording biedt jeZelfinBeweging jou extra handvatten om bijvoorbeeld met tegenslag of ‘snaaimomenten’ om te gaan.
 
“It may be a long way but it’s worth it!”