Over de praktijk


profielfoto_WBE9679jeZelfinBeweging is een kleinschalige praktijk voor psychomotorische therapie en begeleiding in de regio Zoetermeer.

Locatie:
Gymzaal van Ipse de Bruggen, Aspergeakker 31, Zoetermeer
De locatie heeft gratis parkeerplaatsen (aan rechterzijde van het gebouw) en is goed met het OV (Randstadrail) te bereiken. Afhankelijk van jouw hulpvraag en woonplaats kan ik ook bij jou thuis langs komen.

Openingstijden (alleen op afspraak):
Woensdag    9:00 – 12:00
Woe avond 19:00 – 21:30
Vrijdag          9:00 – 14:00
Zaterdag       9:00 – 12:00

De therapeute:
jeZelfinBeweging is opgericht door Cindy vd Bogert, een enthousiaste en ervaren psychomotorisch therapeute. Sinds mijn afstuderen bij Bewegingswetenschappen (2002, VU) ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut en heb ik al vele mensen met diverse klachten geholpen. Om mensen met eet- en gewichtsproblemen nog beter te kunnen helpen ben ik ook bijna afgestudeerd gewichtsconsulente.

Jou jezelf laten ontwikkelen zodat jij met meer tevredenheid, innerlijke kracht en ontspanning je leven kunt leiden, dat is wat mij beweegt. Ik breng je letterlijk en figuurlijk meer in beweging en in contact met je Zelf waardoor jij prettiger in je vel komt te zitten.

Lid van de Nederlandse Vereniging voor PMT (NVPMT) en geregistreerd vaktherapeut bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB), nummer: 3079
Level I trainer “Uit de ban van emotie Eten” (licentiehouder Artiva) en in bezit van getuigschrift “gewichtsconsulente”.
KVK-nummer: 65617215
AGB-code vestiging: 90061420
AGB-code hulpverlener: 90101905
Aangesloten bij NIBIG i.k.v. Wkkgz

Vergoeding:
Sommige zorgverzekeraars vergoeden Vaktherapie-PMT vanuit een aanvullend pakket. Je betaald de factuur en kunt deze achteraf declareren bij je zorgverzekeraar. Let op dat je zorgverzekeraar de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen erkend! Kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie voor meer informatie over vergoedingen. Neem contact met mij op als jouw zorgverzekeraar PMT niet vergoed, vaak kunnen we dan toch iets regelen. Ook werkgevers zijn vaak bereid (een gedeelte van) een cursus of begeleidingstraject te vergoeden.

Wachtlijst behandeling:
Binnen 2 weken is een intake/kennismakingsgesprek te plannen (mede afhankelijk van je eigen agenda). Tussen kennismaking en behandeling zit geen wachttijd. (Status juni 2019).